Поліція Київщини продовжує фіксувати наслідки вчорашніх масованих ударів ракет та дронів

26 січня армія рф завдала масові удари по території України. Спочатку відбулась нічна атака дронами, згодом продовжилась ракетним обстрілом. ProSlav вже знайомив читачів з наслідками, які були відомі попереднього дня в області та столиці.

Однак, поліція Київщини продовжує фіксувати результати злочинних дій країни-агресорки.

Поліція Київщини продовжує фіксувати наслідки вчорашніх масованих ударів ракет та дронів

За даними поліцейських, у деяких населених пунктах зазнали пошкоджень 5 приватних будинків та понад 50 квартир. Крім цього, зафіксовано часткове руйнування дитячого садочка, ресторану та магазину. На додачу до цього, пошкоджено понад 40 автомобілів. Проте, правоохоронці радіють, що на території громад Київщини немає потерпілих.

Наразі службовці продовжують знаходити частини снарядів на території області, фіксують та документують наслідки, а відповідні спеціалісти встановлюють вид ворожого об’єкту.

Х-55 – саме цією ракетою росіяни намагаються знищити українські міста і цивільних громадян

«Х-55 саме цією ракетою росіяни намагаються знищити українські міста і цивільних громадян. Після сьогоднішньої атаки окупантів уламки такої ракети дістали з озера одного із районів Київщини. Чергові докази злочинів армії російської федерації і відмінні результати роботи наших сил ППО», – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Правоохоронці закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та негайно прямувати до укриття.

Нагадаємо, під час чергового обстрілу уламки ракет знайшли в кількох районах Київщини.

Exit mobile version