Помічники депутатів у Переяславі: хто вони та чим займаються?

У Переяславській міській раді восьмого скликання серед 26 депутатів тільки 8 взяли собі помічників. Це передбачено Законом та внесеними змінами щодо помічників-консультантів депутата місцевої ради.

Відтак, депутат місцевої ради може    мати до п’яти помічників-консультантів, які працюють на громадських засадах. Також обранець місцевої ради здійснює персональний підбір кандидатур на посаду помічника-депутата та організовує їхню роботу.

Максимум помічників-консультантів має депутатка Переяславської міської ради Тетяна ЧЕБОТАРЬ (округ 3). Володимир СВЕРБУТА, Сергій ГАЛИЦЬКИЙ, Дмитро МІЛОВ, Олексій ГОЛОБОРОДЬКО, Дмитро ЧАЙКА, за словами обраниці, проводять зустрічі з жителями округу та вивчають громадську думку. Як такого розподілу обов’язків серед п’яти помічників немає.

Дещо менше помічників-консультантів у Аліни РИМАР (округ 4). Наталія ОВСІЄНКО, Владислав ЮДЕНКО, Олена СТАРОДУБ, Данило ГАЛИЦЬКИЙ представляють, комунікують та сприяють вирішенню проблемних питань фактично у всіх мікрорайонах міста.

Олександр ГАЯРИН, який є помічником у депутата Євгена ГЛАЗУНОВА (округ 4) допомагає в оформленні депутатських актів та передачі звернень від жителів громади.

Депутат Юрій АНІКІЄВ (округ 2) своїм помічником-консультантом узяв друга дитинства – Андрія КОЗІЯ, який консультує та полегшує виконувати депутатські обов’язки.

Володимир БАШМАК, депутат від першого округу, відверто пишається помічницькою роботою Владислава ЗОРІНА на окрузі: він виконує усі доручення та вміє співпрацювати з жителями округу.

Депутатка Любов ТОМЕНКО (округ 1) намагається виконувати всю роботу на окрузі самостійно. Але інколи й доводиться залучати помічницю – Валентину КОВАЛЬСЬКУ.

У Оксани МИКОЛАЇНКО під опікою частина сіл громади, що належать до першого округу. Помічниця Катерина ЯРЕМА проживає в одному з них та інформує про потреби жителів.

Ірині ПРИСІЧ допомагає Юрій ШЕВЧУК (округ 4). Депутка поділилася з “proslav”, що не уявляє своєї діяльності без підтримки настільки ініціативного та відповідального помічника.

Exit mobile version