Понад 100 автівок для ЗСУ придбав благодійний фонд Сергія Притули

Нерозривний союз українського суспільства, бізнесу та волонтерів продовжує невпинно допомагати збройним силам. Починаючи від амуніції, одягу та медикаментів, закінчуючи дронами, автомобілями, зв’язком та безпілотниками.

Понад 100 автівок для ЗСУ придбав благодійний фонд Сергія Притули

Днями благодійний фонд Сергія Притули передав чергову партію автівок, які було закуплено за кошти від продажу картини Марії Приймаченко «Квіти виросли коло четвертого енергоблоку». Твір мистецтва було продано на аукціоні за 500 тисяч доларів. Завдяки цим грошам волонтери змогли законтрактувати 125 автомобілів для потреб ЗСУ.

«Кожного разу, коли я бачу, як чергова колона «бусів Примаченко» прямує до наших захисників, то з вдячністю згадую і того добродія, який придбав картину на аукціоні, і те подружжя колекціонерів, яке передало картину у розпорядження нашого фонду, і усіх хто допоміг з праведенням того, аукціону, який я запам’ятаю до кінця життя і який дозволив нам законтрактувати 125 бусів VW T5! З цієї партії зайшли ще 13 бусиків! Клеїм наліпки, відправляємо по підрозділах!» – зазначив у своєму дописі Притула.

В Україні налагодили виробництво бюджетних багі для ЗСУ. Як вони виглядають та скільки коштують – у нашому матеріалі.

Exit mobile version