Позачергова сесія Переяславської міської ради виділила додаткові кошти на потреби військових: які суми та куди вони підуть?

Позачергова сесія Переяславської міської ради IX скликання сьогодні, 29 листопада 2022 року, внесла зміни до Програми забезпечення організації заходів та робіт з територіальної оборони місцевого значення в межах Переяславської міської територіальної громади  на 2022 рік, затвердженої у травні. У новій редакції йдеться про додаткове забезпечення Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Позачергова сесія Переяславської міської ради виділила додаткові кошти на потреби військових: які суми та куди вони підуть?

Згідно з додатком до проєкту рішення стає відомо, що 200 тисяч з бюджету Переяславської міської територіальної громади та інших не заборонених законодавством України джерел фінансування виділять на придбання паливно-мастильних матеріалів для місцевого військкомату, ще 50 000 гривень – на придбання йому генератора потужністю 5,5 кВт для забезпечення функціонування фортифікаційних споруд.

До слова. На сесії внесли зміни до бюджету Переяславської МТГ на 2022 рік збільшивши доходи загального фонду міського бюджету за рахунок перевиконання плану доходів на суму 449 310,00 гривень (мова про податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами). Що ж до видатків то своїм рішенням депутати затвердили зміни до програмної та економічної класифікації видатків загального фонду по головних розпорядниках. 

Якщо завтра тотальний блекаут: усе, що потрібно знати мешканцям та гостям Переяславської громади.

Exit mobile version