Пожежа в господарчій будівлі та займання сухої трави: дайджест подій від переяславських рятувальників за минулі дні

За останні кілька днів пожежники Переяслава мали чимало роботи. Серед неї: виклик на пожежу в господарчій будівлі в місті та займання сухої трави на лузі. Про ці події переповідає Proslav.

Так, між Переяславом та Чирським 8 березня сталось загорання трави по вулиці Краєвидна. Диспетчеру надійшло відповідне повідомлення о 15:12. На місце пожежі було направлено одне відділення 27-ДПРЧ. За 10 хвилин рятувальники прибули на зазначено локацію. Після проведення розвідки було встановлено, що площа займання складає 2 Га. Для локалізації та ліквідації пожежі витрачено понад 2 години.

Того ж дня о 18:25 надійшло повідомлення про загорання трави на лузі поблизу об’їзної дороги. Для ліквідації вогню було направлено одне відділення переяславських рятувальників. По прибуттю на місце – встановлено, що займання встигло розповсюдитись на 0,3 Га. О 18:53 вогонь було ліквідовано повністю.

Під ранок 9 березня о 4:23 рятувальникам повідомили про загорання господарчої будівлі у місті Переяслав на провулку Кривий. На місце пожежі було направлено два відділення вогнеборців. За результатами розвідки, було встановлено, що горить крівля будівлі. О 4:40 вогонь було локалізовано на площі 20 квадратних метрів, а вже о 5:00 повністю ліквідовано. Додатково пожежники провели проливання та розбір конструкції. В результаті пожежі вогнем знищено крівлю по всій площі, частково пошкоджено стіни будівлі, загинуло дві рогаті худоби.

Інформацію надав Провідний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Бориспільського РС ГУ ДСНС України у Київській області Денис Порохня

Тим часом переяславські рятувальники закликали не спалювати суху траву. Провідний фахівець Денис Порохня наголосив, що один виїзд пожежного автомобіля вартує 50 тисяч гривень. Повне звернення дивіться у нашому матеріалі.

Exit mobile version