Пожежі на Переяславщині: загорілась груба у Помоклях та господарча будівля у Переяславі (фото)

Минула ніч не залишила без роботи переяславських рятувальників. Перший виїзд на місце пожежі довелось здійснити вже за кілька хвилин після опівночі.

Пожежі на Переяславщині: загорілась груба у Помоклях та господарча будівля у Переяславі (фото)

О 00:22 до диспетчера надійшло повідомлення про загорання груби у приватному житловому будинку у селі Помоклі. Для подолання вогню було направлено два відділення 27-ДПРЧ у складі 6 чоловік особового складу.

По приїзду на місце виклику пожежники встановили, що вогонь було подолано зусиллями власника будинку. Застосовувати пожежні засоби не знадобилось.

Вже зранку сталась інша пожежа. О 08:12 диспетчеру повідомили про загорання приватної господарчої будівлі у Переяславі. На місце пожежі було направлено два відділення рятувальників у складі 6 осіб.

За результатами розвідки стало відомо, що горить перестінок та крівля господарчої будівлі на площі 10 квадратних метрів. За кілька хвилин вдалось локалізувати вогонь, а за 10 хвилин повністю його ліквідувати. У результаті пожежі було знищено перестінок та крівлю на площі 10 квадратних метрів.

Інформацію надав Провідний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Бориспільського РС ГУ ДСНС України у Київській області Денис Порохня

Тим часом 25, 26 та 27 січня на Переяславщині будуть вимикати світло. Які населені пункти залишаться без електропостачання – у нашому матеріалі.

Exit mobile version