Правоохоронці Київщини пройшли тренінг для шкільних офіцерів поліції

Працівники поліції Київської області та міста Києва пройшли тренінг для шкільних офіцерів поліції. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Київської області, інформує Proslav.

Правоохоронці Київщини пройшли тренінг для шкільних офіцерів поліції
Правоохоронці Київщини пройшли тренінг для шкільних офіцерів поліції

17 інспекторів підрозділів зв’язків із громадськістю Києва та Київської області успішно пройшли курс «Базові навички шкільних офіцерів поліції».

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький привітав учасників та вручив сертифікати. Він наголосив на тому, що підрозділ взаємодії поліції та громади продовжує бути голосом порядку та безпеки, комунікуючи з усіма верствами суспільства, а проєкт «Шкільний офіцер поліції» є важливою частиною діяльності патрульної поліції.

«Ми пишаємося кожним із наших шкільних офіцерів та їхньою відданістю. Тепер, з новими знаннями та навичками, ви готові до нових звершень. Перед нами стоять нові виклики, але разом ми зможемо їх подолати. До роботи!» – зазначив пан Білошицький.

Раніше на брифінгу КОВА зазначалось, що з лютого 2024 року в закладах освіти Київщини стартує проект під робочою назвою «Офіцер безпеки».

Нагадаємо, нещодавно на Переяславщині відкрили чергову поліцейську станцію та представили офіцера громади.

Exit mobile version