Прокат електросамокатів у Переяславі став недоступним менше, ніж за місяць роботи

На початку місяця, 11 березня, у Переяславі запрацював сервіс з прокату електросамокатів. Proslav робив про це відповідну публікацію.

На сьогодні жодного відповідного транспорту на вулицях міста немає, а в застосунку «Zaka» немає доступних електросамокатів у зоні їх покриття.

За неповний місяць сталось кілька інцидентів, зокрема:

«Учора, 11 березня, правоохоронцям повідомили, що у фірми прокату самокатів викрали транспортний засіб. Працівники виявили його локацію, викликали наряд», – йшлось у повідомленні.

«По вулиці шкільна біля АЗС сталось ДТП. Водій автомобілю Toyota збив електросамокат із двома підлітками. Постраждалі знаходяться у свідомості, живі», – повідомляли правоохоронці.

«Учора ввечері, 16 березня, поліцейським повідомили про те, що біля ліцею Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №7) викрали самокат, який здається в оренду. Заявник повідомив про місцезнаходження електротранспорту завдяки GPS-трекеру. На місце зберігання було направлено наряд правоохоронців», – йдеться у дайджесті.

Мешканці громади, які встигли скористуватись послугами шерингу, кажуть, що на їх акаунтах у застосунку залишились кошти, які неможливо використати.

Нажаль, ми не знаємо власника даного сервісу, щоб дізнатись основні причини закриття у нашому місті.

Нагадаємо, у минулому році сервіс прокату велосипедів «велоЛАВ» відновив роботу у Переяславі. Цього року даний сервіс буде доступний вже на початку квітня.

Exit mobile version