Пропонував хабар – отримав протокол. Поліцейські затримали нетверезого водія на Київщині

Учора, 27 вересня, близько 9-ї години у місті Березань патрульна поліція зупинила авто ВАЗ 2106, яке рухалось, порушуючи правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм, правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють в офіційному телеграм-каналі Патрульної поліції Київської області.

Керманич погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат красномовний – 0,62‰ алкоголю в крові, що втричі більше допустимої норми.

Пропонував хабар – отримав протокол. Поліцейські затримали нетверезого водія на Київщині

«Патрульні повідомили чоловіка, що далі складатимуть протокол, однак керманич спробував уникнути відповідальності – запропонував поліцейським неправомірну вигоду», – йдеться у повідомленні.

Службовці відмовили в отриманні хабаря та попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, проте чоловік наполягав на відкупі. В підсумку, на горе-водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність документів з собою) КУпАП. Після чого викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські Бориспільщини розшукали в Переяславі крадійку. Чи загрожує жінці позбавлення волі – детальніше у нашому матеріалі.

Фото Патрульної поліції Київської області

Exit mobile version