Призовники, які досягли 27-річного віку, мають з’явитись у ТЦК для проходження медогляду – Уряд

27-річні призовники мають з’явитись до ТЦК та СП для проходження медогляду. Повідомляє Proslav з посиланням на постанову Уряду №92 від 1 лютого 2023 року.

Призовники, які досягли 27-річного віку, мають з’явитись у ТЦК для проходження медогляду
Призовники, які досягли 27-річного віку, мають з’явитись у ТЦК для проходження медогляду

В постанові, зокрема, йдеться про те, що:

Призовники, які досягли 27-річного віку будуть отримувати сповіщення для їхнього прибуття до призовних дільниць. Проведення відповідного медичного огляду буде здійснюватися відповідно до вимог Положення про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом. Іншими словами, призовникам, яким виповнилося 27 років, будуть надходити повістки за місцем проживання.

Зауважимо, що 27-річні призовники мають прибути до ТЦК та СП, щоб замінити приписне свідоцтво на військовий квиток чи тимчасове посвідчення військовозобов’язаних.

Тим часом народному депутату вручили повістку. У зв’язку з цим Верховна Рада висловила незадоволення методами, якими проводять мобілізацію. Що будуть з цим роботи – у нашому матеріалі.

Буде цікаво дізнатись: в Офісі президента заявили, що нова схема мобілізації в Україні «дає хороші результати». Мова йде про добровільне залучення громадян до «Гвардії Наступу». Детальніше – читайте тут.

Зокрема, на Київщині сформують стрілецький батальйон. Що потрібно, щоб долучитись – розповідаємо тут.

Exit mobile version