П’ятнадцята сесія Переяславської міської ради

Сьогодні, 16 вересня, відбувається чергове п’ятнадцяте сесійне засідання Переяславської міської ради восьмого скликання. Станом на 10:06 зареєстровано 25 депутатів та міський голова. Про найцікавіше, що розглянуть під час цього засідання, повідомлятимемо протягом цих декількох годин.  

10:40 Депутати підтримали внесення змін до Програми благоустрою

Зміни відбулися у розділі «Ремонт та утримання вулично-дорожньої мережі» та доповнили ще одним «Будівництво дитячих та спортивних майданчиків». Їх підтримали 16 міських обранців.

Так цього року передбачають капітальний ремонт під’їздної дороги до будинків № 4 та 6 по вулиці Набережна, що в районі Спаської Левади. Для цього Київська обласна рада виділила 1 млн. грн. (за сприяння депутата обласної ради Олександра Пироговського), а з міського бюджету виділять майже 362 тис. грн. 

Відбудеться коригування проектно-кошторисної  документації по капітальному ремонту частини тротуару по вул. Б. Хмельницького в межах Борисоглібської площі та автовокзалу (парна сторона). Раніше цей ремонт передбачав свій фініш поблизу заїзду до військкомату. Це коригування коштуватиме 60 тис. грн. із бюджету міста.

Підтримали виділення 5 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва дитячого майданчику на розі вул. Миру та пров. Шевченка в Мазінках. Будівництво ж цього дитячого майданчику громаді обійдеться у 30 тис.грн та ще 140 тис. грн. – з інших джерел (за кошт інвестора).

11:11 Депутати підтримали передачу частину проїзної дороги у держвласність

Депутати одноголосно підтримали безоплатну передачу з комунальної в державну власність ділянки проїзної  частини автомобільної дороги. Мова йде про передачу з комунальної власності Переяславської міської територіальної громади в державну власність, до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, на баланс Служби автомобільних доріг у Київській області  ділянки проїзної частини автомобільної дороги місцевого значення, що сполучає автошлях територіального значення Т1032 з автошляхом національного значення Н 08 (Бориспіль-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя-Пологи-Маріуполь),  протяжністю 4,55 км, яка розташована в межах м. Переяслава.

Це частина вулиці Новокиївське шосе та вулиця Золотоніське шосе, що веде до заправки “КЛО” поблизу 54 км шляху.

Exit mobile version