Шахраї обкрадають жителів Переяславщини через Telegram – дайджест поліції

Поліція зафіксувала кілька випадків шахрайства. Біля супермаркету в Переяславі сталася ДТП. Детальніше про події, які сталися на Переяславщині упродовж доби з 28 по 29 березня – у традиційному дайджесті Proslav.

Шахраї обкрадають жителів Переяславщини через Telegram – дайджест поліції
Шахраї обкрадають жителів Переяславщини через Telegram – дайджест поліції

Шахрайство

Житель села Переяславське звернувся до поліції після того, як замовив онлайн чіп-карту водія для свого тестя та оплатив за цю послугу 3500 гривень. Крім того надав документи: копію паспорта, ІПН і права. А коли попросив надати чек, представники компанії перестали виходити на зв’язок.

Жителька Переяслава повідомила, що невідомі зламали її Telegram-акаунт і розсилають знайомим повідомлення з проханням про фінансову допомогу.

Переяславка повідомила, що зробила замовлення товару в Telegram-групі, після чого їй написала дівчина, представившись продавцем магазину, й надіслала реквізити для оплати. Заявниця оплатила 1400 гривень. Товар їй так і не відправили, тому вона написала власникам групи. Вони відповіли, що якісь шахраї від їхнього імені ошукують людей і це відбувається не вперше.

ДТП

О 16:20 на парковці біля переяславського супермаркету сталася ДТП за участі автомобілів Toyota Prado і Toyota Camry. Ніхто не постраждав.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: у Переяславі чоловік викинув біля чужого двору сміття зі свого авто.

Exit mobile version