Що подивитися по телевізору 31 грудня окрім єдиного телемарафону: уся святкова телепрограма від ProSlav

Новорічні звичаї, які об’єднували українців у мирний час – важлива опора під час війни. І зустріч головної ночі року у колі близьких перед телевізором – одна з них. Аби додати глядачам домашнього затишку і позитивних емоцій у складний для країни час деякі канали зробили собі ще по одній кнопці або відійшли від участі у єдиному телемарафоні та підготували для своїх глядачів цікаву телепрограму з новорічними фільмами, телепрограмами та іншим контентом, здатним трішки відволікти нас у ці святкові дні. 

Що подивитися по телевізору 31 грудня окрім єдиного телемарафону: уся святкова телепрограма від ProSlav

ProSlav вже знає телепрограму найпопулярніших українських телеканалів на новорічну ніч:

1+1 Україна

31 грудня «1+1 Україна» покаже святковий випуск «Сніданку з 1+1», який триватиме з 8:00 до 11:00. «Ефір буде присвячений зв’язку з рідними, глядачам покажуть історії пошуку близьких, об’єднання родин та подвигів українців. Також у випуску будуть музичні номери Віри Кекелії і групи Kozak System, а піаніст Євген Хмара супроводжуватиме весь ефір музично», — розповіли у пресслужбі. До «Сніданку» запросять Олексія Арестовича, Віталія Кіма і Юлію Тайру Паєвську. О 21:00 в ефір вийде прем’єра новорічного «Вечірнього кварталу» за участі артисток «Жіночого кварталу». 

ICTV2

Цьогоріч канал поверне глядачам традиційний перегляд комедій і запальних голлівудських бойовиків всесвіту ICTV. Розпочне переддень Нового року ICTV2 із показу комедійного серіалу Марк + Наталка. Надалі підтримуватимуть незламний дух українців голлівудські бойовики Важка мішень і Три ікси.

Основну частину ефірного часу 31 грудня телеканал відвів для показу комедій. Особливу атмосферу і добрий настрій створюватимуть шість частин легендарної Поліцейської академії. Показ яких розпочнеться о 15:05. О 23:45 ICTV2 покаже традиційне новорічне привітання президента України Володимира Зеленського.

Одразу після опівночі в ефірі вийде Дільничний з ДВРЗ. Операція Новий рік – комедійний український фільм для всієї сім’ї з Вʼячеславом Довженко у головній ролі. Опісля глядачам показуватимуть серії пригодницької комедії Козаки. Абсолютно брехлива історія.

1 січня Нового року ICTV2 зрання покаже фільм Нереальний КОПець. О 10:45 буде повтор комедії про пригоди дільничного в новорічну ніч, показ якої триватиме до 13:00. У праймі канал покаже три частини культової саги Парк Юрського періоду режисера Стівена Спілберга.

О 19:00 ICTV2 покаже голлівудський блокбастер Світ Юрського періоду, о 21:00 глядачам пропонують подивитися супергеройський бойовик Веном із Томом Гарді в головній ролі. Завершить вечір першого дня року повтор серій Козаки. Абсолютно брехлива історія.

Новий канал 

Новий канал 31 грудня і 1 січня крутитиме кіно й мультфільми для всієї родини: «Монстри на канікулах», дві частини «Крижаного серця», дві частини «Чаклунки», а в перші години нового року — «Красуню і чудовисько» з Еммою Вотсон. Першого січня о 19:00 покажуть «Піратів Карибського моря», а о 22:00 — фільм «Джон Картер. Між двох світів».

СТБ

У новорічному ефірі телеканалу СТБ будуть голлівудські «Попелюшка», «Хроніки Нарнії» та «Брюс всемогутній» і сімейний ситком «Коли ми вдома. Разом до перемоги». Першого січня – всі серії фільму «Ми більше ніж я» і весь мінісеріал «Спіймати Кайдаша».

ТЕТ 

ТЕТ на свята показуватиме художні фільми й мультфільми, а також спеціально зняті ролики про чотири українські традиції – коляду, вертеп, День святого Миколая і Святвечір. 

Суспільне

Перший канал (УТ-1) транслює спільний телемарафон. В його ефірі вийде огляд ключових подій війни Росії проти України (перемоги ЗСУ, допомога західних партнерів, розробки української зброї тощо), а також темами стануть –  підсумки міжнародної політики,  українізація у країні та популярність української культури у світі. Вестимуть ефір Ігор Шавро та Євгеній Агарков. Гостями будуть військові.

Журналісти «Суспільне Новини» відзначатимуть цей Новий рік на позиції військових  біля Бахмута. В ефір вийде  репортаж про те, як українські військові зустрічають 2023 рік.  Також канал покаже підсумкові сюжети про економічні втрати та здобутки року, як Україну посилювали партнери та хто надихав українців цьогоріч.

Інші канали групи покажуть документальні фільми про роль української культури у світі та музичні марафони, симфонічний концерт на радіо та історії про те, як захисники зустрічають Новий рік на передовій й чого чекають від року наступного. Увечері 31 грудня «Суспільне. Культура» покаже кілька пісенних програм: «Боже, Україну збережи!», «Країна пісень», «Твоя музика» (Алла Кудлай, Ілларія, Павло Доскоч, Алла Попова, Андрій Заліско). Останній проєкт триватиме до четвертої ранку 1 січня, коли в ефір вийде концерт Анатолія Говорадла та гурту Svityaz Band. Вранці першого січня після хвилини мовчання за загиблими воїнами канал покаже літургію Православної церкви України і месу Римсько-католицької церкви України.

Далі в ефірі будуть концерти і документальні фільми, прем’єри яких Суспільне презентувало наприкінці 2022 року: «У пошуках Сковороди» і «Щедрик проти “русского мира”». Окрім цього вийде «Країна пісень», концерт «Новорічна пісенна садиба», документальна програма «Вертеп» і фільм «Северин Наливайко. Остання битва».

ДОМ

31 грудня на каналі «Дом» вийде спецвипуск програми «#Муз_Оборона» з піснями, «народженими війною». 31 грудня і 1 січня в ефірі «Дома» буде новорічний спецвипуск «Тихого вечора з Оленою Кравець». Програма матиме більший хронометраж, більше музичних гостей і номерів. Опівночі покажуть звернення президента, а після «Тихого вечора» — спецвипуск «Живий концерт. Наші хіти»: добірка номерів із випусків «Живого концерту», які виходили на каналі «Дом» цього року. Показуватимуть також фільми: «Пригоди S Миколая», «Все, що я хочу на Різдво», «Мої думки тихі», «У пошуках Санти», «Кейт і Лео» та інші.

2+2 та ПлюсПлюс

«2+2» покаже власні програми, голлівудські фільми та серіали. «Плюсплюс» у свята – це три частини мультфільму «Історія іграшок» і нові серії мультсеріалу «Леді Баг і Супер-Кіт».

Інтер, НТН, К1, «Піксель», EnterFilm та «Мега»

«Інтер» продовжує мовлення у форматі «Єдині новини». К1 31 грудня покаже мультфільм «Королівський коргі», фільми «Мій друг Дід Мороз», «Санта-здоровань», «Подорож Гектора в пошуках щастя»; першого січня в ефірі крім фільмів буде проєкт «Місця сили».

НТН показуватиме «Графа Монте-Кристо», «Високий блондин у чорному черевику», «Прибульців з Америки» та інші фільми. Новорічної ночі в ефірі каналу будуть музичні концерти, зокрема групи «ТіК» і «Брати Гадюкіни».

На «Пікселі», «Ентер-фільмі» і каналі «Мега» буде звичне для них програмування.

Єдиний марафон

У новорічну ніч випало чергувати в національному ефірі каналу «1+1» – їх етер триватиме з  шостої вечора 31 грудня до шостої ранку першого січня. Редакція готує новорічний ефір зі студії «ТСН» з гостями та виїзної на Софійській площі в Києві. В ефірі працюватимуть Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук і Наталія Островська.

І так, ми обережно зазирнули в російську телепрограму і пересвідчилися що вони й далі сидять у «блакитновогниковому» нафталіні та «какійгадостіетавашазалівнаяриба». Себто, у жомовій ямі нічого нового.

Exit mobile version