Що вам потрібно знати про імплантацію зубів?

Втратити зуб, звісно, неприємно, але це можливо виправити за допомогою імплантації. Хоча процес багатокроковий і потребує часу, терпіння та фінансів, він вартий того, щоб ви могли комфортно жувати та зберегли молодий каркас обличчя. Аби ви були готові до кожного етапу, ми підготували цей детальний гайд з відповідями на всі питання, які у вас можуть виникнути. 

Що вас очікує на шляху до красивої посмішки

Якщо пощастило зберегти корінь і зруйнувався лише зуб (давайте зважати і на плюси), ви зможете обійтися коронкою. Це лікування і простіше, і дешевше. А от коли зберегти корінь зуба не вдалося, вам стають необхідні стоматологічні послуги з імплантації від клініки https://bezpaliuk.com/implantaciya-zubiv/. Однак, тепер потрібно запастись терпінням, адже процес займає кілька місяців і складається з багатьох кроків:

Після приживлення, стоматолог формуватиме штучний зуб, роблячи декілька зліпків в пошуках найбільш підходящого вам. Якщо ви почуватиметесь з ним комфортно, лікар починає завершальний етап встановлення імпланту. 

Як обрати досвідченого лікаря

Хоча досвід лікаря-протезиста важливий, але не менш важливі й інші характеристики, на які потрібно звертати увагу:

Все це, а також демократичні ціни, ви отримаєте в стоматологічній клініці Bezpaliuk. До нас легко дістатися з усіх районів Києва, тому шлях вас не стомить. Записуйтесь на прийом та розпочніть подорож до красивої посмішки!

Exit mobile version