Щомісяця збували наркотиків на 1 млн гривень: на Київщині поліція викрила злочинне угрупування

Правоохоронці викрили та ліквідували потужний канал збуту наркотичних засобів. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на фейсбук сторінку поліції Київської області.

Щомісяця збували наркотиків на 1 млн гривень: на Київщині поліція викрила злочинне угрупування

За даними поліцейських, очолював злочинців 43-річний лідер. Серед фігурантів справи називають трьох посібників віком 21, 37 та 41 років. Вони на території столиці та області організували протиправну діяльність, пов’язану з незаконним виготовленням та збутом наркотиків.

Слідством встановлено, що злочинне угрупування щомісячно збувало метадон, канабіс та амфетамін на суму понад 1 мільйон гривень.

«Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання фігурантів та вилучили наркотики, набої, мисливську рушницю та обріз мисливської рушниці», – повідомляють правоохоронці.

Викрили злочинну діяльність працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими слідчого управління, за силової підтримки спецпризначенців Київщини.

Слідчі за фактом незаконного збуту наркотичних засобів відкрили кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Бориспільщині викрили підпільну нарколабораторію. Детальніше – у нашому матеріалі.

Exit mobile version