Сімнадцята сесія Переяславської міської ради (текстова трансляція)

Сьогодні, 18 листопада, відбувається чергове сімнадцяте сесійне засідання Переяславської міської ради восьмого скликання. Станом на 10:13  зареєстровано 23 депутати та міський голова. Про найцікавіше, що розглянуть під час цього засідання, повідомлятимемо протягом наступних декількох годин.  

10:17 Депутати підтримали Статут Переяславської міської територіальної громади.

11:15 Депутати ради заслухали звіт про роботу ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” на території Переяславської громади за 10 місяців цього року. Загалом, у присутніх та міського голови виникло багато наболілих запитань та зауважень щодо роботи підприємства, модернізації мереж, на стрибки електронапруги. Більше про обговорення – у наступному відео випуску “ProSLAV”.

12:07 Під час засідання заслухали звіт про роботу ТОВ ГК “ТЕПЛОІНВЕСТ” від Сергія Котченка, яка здійснює обігрів місцевої лікарні та на роботу якої нарікають переяславці, що проживають поруч. У депутатів виникало багато питань про невиконання обіцянок щодо екологічності роботи та не тільки. Депутати визнали роботу підприємства незадовільною. Деталі обговорення дивіться у наступному випуску.

12:20 У Переяславі відремонтують два тротуари та вулицю.

Депутати підтримали внесення змін до Програми благоустрою Переяславської міської громади щодо емонту та утримання вулично-дорожньої мережі.

Відтак на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вул. Золотоніське шосе виділено 49 900 грн з міського бюджету; на капітальний ремонт частини тротуару по вул. Героїв Дніпра в межах автовокзалу та вул. Святкова з обласного бюджету виділено 10 млн 800 тис грн з обласного бюджету; на виготовлення проектно-кошторисної  документації по капітальному ремонту тротуару по вул. Шевченка в межах вул. М. Грушевського та вул. Г. Сковороди (не парна сторона) виділили 49 900 грн з міського бюджету.

12:22 На території громади з’являться камери зовнішнього відеоспостереження. Депутати підтримали виділення коштів із бюджету громади на встановлення камер зовнішнього відеоспостереження. Усього на території громади будк 38 камер, з яких 27 – оглядові та ще 11 – зчитуватимуть номерні знаки авто. 

12:33 Депутати підтримали проведення громадських слухань щодо доцільності подальшого перебування пам’ятника монументального мистецтва місцевого значення «Монумент на відзначення 300-річчя возз’єднання України з Росією» на площі імені Богдана Хмельницького. 

Відтак, після скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Переяславської міської територіальної громади, проведуть локальні громадські слухання щодо доцільності подальшого перебування цього пам’ятника монументального мистецтва місцевого значення.

Exit mobile version