Скільки засідань сесій та комісій за рік пропустили депутати міської ради у Переяславі в другому півріччі 2022 року

На 44-ій сесії Переяславської міської ради заслухали звіт секретаря міської ради про виконання плану роботи ради за ІІ півріччя 2022 року. Серед іншого стало відомо, скільки засідань сесій та комісій за рік пропустили депутати й скільки таких засідань було загалом.

Загальні цифри. У плані роботи ради було заплановано шість засідань чергових сесій. Фактично проведено шість чергових та чотири позачергові сесії, у ході яких було розглянуто 316 проєктів рішень – 301 з них було прийнято, 164 рішення підтримано в контексті земельних питань. Це значно менше ніж було за такий же час у 2021 році, коли провели одинадцять сесійних засідань (5 з них – позачергові), розглянули 1137 проєктів рішень, з них прийняли – 1024, земельних питань – 843.

Як депутати відвідували сесії? Серед прогульників-рекордсменів беззаперечним лідером є Василь Мусієнко – він пропустив десять сесій. Шість сесій пропустив Юрій Анікієв, п’ять – Олег Бутович. 

Марина Навальна, Руслана Потапенко та Михайло Шамрай пропустили по 4 сесії, депутати Алла Зленко, Андрій Іващенко, Олександр Пасічник, Ірина Присіч та Григорій Ярема – по три сесії. На двох сесіях спостерігалася відсутність Євгенія Глазунова, Анатолія Пастернака, Григорія Порала, Тетяни Чеботарь, Ірини Слюсар, Сергія Шаменка та Людмили Шимченко. По одній сесії пропустили Володимир Башмак, Олексій Дикий, Аліна Римар, Оксана Миколаїнко та Любов Томенко.

Депутатами-«відмінниками» що не пропустили жодної сесії за звітний період є Віталій Марченко, Лідія Оверчук та Яна Поліч.

Що з відвідуванням комісій? Абсолютно у всіх засіданнях комісій взяли участь Володимир Башмак, Євгеній Глазунов, Олексій Дикий, Аліна Римар, Віталій Марченко, Лідія Оверчук, Яна Поліч, Ірина Слюсар та Любов Томенко. По одному пропустили Юрій Анікієв, Андрій Іващенко, Оксана Миколаїнко, Григорій Порало, Ірина Присіч, Сергій Шаменко, Людмила Шимченко та Григорій Ярема. Двома засіданнями, з якихось причин, знехтували Олександр Пасічник, Руслана Потапенко й Тетяна Чеботарь. Три пропущених засідання комісій на рахунку Алли Зленко та Анатолія Пастернака, чотири – Олега Бутовича та Михайла Шамрая. 

«Антирекордсмени» – все той же Василь Мусієнко та Марина Навальна. У них по шість невідвіданих засідань комісій.

Exit mobile version