Стала відома дата та місце прощання з полеглим захисником, переяславцем Валерієм Сахном

Зранку стало відомо про те, що 7 серпня, ревно захищаючи рідну Батьківщину, загинув молодший сержант з Переяслава Валерій Сахно. Надвечір стала відома дата і місце прощання з полеглим воїном-земляком.

Провести Валерія Васильовича у останній земний шлях можна буде завтра, 12 серпня о 13:00 біля Храму Воскресіння Христового по вул.Гімназійна, 18/12 у Переяславі. Свій останній спочинок захисник знайде на Підварському кладовищі – церемонія прощання та погребіння запланована на 14:00.

Віддав своє життя за наше з вами майбутнє. Загинув переяславець Валерій Сахно

ProSlav висловлює щиросердні співчуття усім, чиєму серцю був дорогий Валерій Сахно – його родині, друзям, приятелям, тим хто знав і поважав полеглого воїна. Наша громада зазначала ще однієї великої втрати яка буде помножена в бік ворога. 

Українці не прощають втрат своїх кращих доньок та синів та не шкодують витратного матеріалу, який припхався на нашу землю з росії. Захисники рідної землі винищать навзаєм стільки “визволителів з-за поребрика” скільки буде достатньо, аби росія нарешті зрозуміла свою найбільшу воьмирічну помилку та зупинилася у своїх загарбницьких беззмістовних діях.

Exit mobile version