Стало відомо, хто представить Україну на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення»: одна з переможниць має причетність до Переяслава

Україну на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення» представить дует Alyona Alyona & Jerry Heil. У Дії за переможця фіналу Нацвідбору на «Євробачення-2024» проголосували 1 167 176 українців, з них за пісню «Teresa & Maria» віддали свої голоси 723 297, повідомляє Proslav.

Стало відомо, хто представить Україну на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення»: одна з переможниць має причетність до Переяслава
Україну на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення» представить дует Alyona Alyona & Jerry Heil

Як розповідали, артистки більша ініціатива подати заявку на конкурс була з боку alyona alyona. Реперка прийшла до своєї колеги і запропонувала їй податися на конкурс. Натомість Яна, справжнє ім’я Jerry Heil, залюбки погодилася.

«Мама Тереза у всіх асоціюється із добром та благочинністю. Коли ти когось називаєш Матір’ю Терезою, ти маєш на увазі, що це дуже великодушна людина», – кажуть переможниці, коментуючи перемогу. Співачки додали, що прагнуть доєднатися до чогось чистого своєю піснею та помолитися.

Jerry Heil та alyona alyona, нацвідбір “Євробачення-2024”

Зазначимо, що переможця Нацвідбору та представника України на Євробаченні-2024 визначали за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Зауважимо, що одна із переможниць, Альона Савраненко є випускницею Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У соцмережах заклад вже привітав Альону з перемогою:

«Щиро пишаємося нашою випускницею, яка здобула перемогу в Національному відборі на Євробачення разом в дуеті з Jerry Heil. Ваша пісня заслуговує на перемогу в Мальме. Тримаємо кулачки!», – написали сковородинівці.

Також завдяки глядачам Національного відбору Євробачення Благодійний фонд Сергія Притули вже зібрав 2 207 669.45 грн на обладнання для мобільних груп гуманітарного розмінування ДССТ.

«Нацвідбір обʼєднав українців у прагненні обрати свого представника на пісенний конкурс Євробачення і у справі турботи про свою державу», –підкреслив відомий волонтер.

Пісню-переможницю можна почути тут:

alyona alyona & Jerry Heil — «Teresa & Maria» | Нацвідбір 2024 | Eurovision 2024 Ukraine

Справедливо зазначити, що оголосити ім’я переможця мали ще вчора, проте у зв’язку з масштабним збоєм у додатку «Дія» голосування продовжили на добу. У зв’язку з цим мережа зарясніла мемами.

Довідково. 68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня, Україна братиме участь у першому півфіналі. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня.

Нагадаємо, у Переяславі відбувся благодійний концерт української виконавиці Енджі Крейди: зібрали близько 50 000 гривень на потреби захисників.

Exit mobile version