Стали відомі нові деталі щодо того, куди подівся Олег Винник: хвороба чи вигадка

З початку повномасштабного вторгнення рф до України у багатьох виникло запитання – куди ж зник з публічного простору повелитель «вовчиць» Олег Винник. Нещодавно очільниця офіційного фан-клубу співака Олега Винника Валерія Барон вкотре розповіла, чому виконавець зник із інформаційного простору, коли він зможе повернутися на сцену та як допомагає Україні з-за кордону.

За інформацією Барон, виконавець перебуває у Берліні, де нібито проходить курс лікування який не дозволяє йому з’являтися на публіці. Каже, співак продовжує працювати, створює нові пісні, аби потім порадувати ними шанувальниць.

«Він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини через здоров’я, що зараз стояти на сцені він не може», – розповіла Барон в інтерв’ю проекту «Зірковий».

Також відомо, що Винник із-за кордону, не афішуючи цього, допомагає українським захисникам. Побутує інформація, що артист створив благодійний фонд «Вовчиця» який спершу купував автівки для ЗСУ, а тепер і іншу військову амуніцію  прилади нічого бачення для спецпідрозділів, теплий одяг, бронежилети і каски.

Коли Винник повернеться на сцену керівниця офіційного фан-клубу співака не знає. Припускає, що це станеться тоді, коли йому дозволить здоров’я.

«Як тільки він відчуватиме, що він енергетично може звернутися до людей і має сили. Це має бути той Олег Анатолійович, якого ми звикли відчувати: з його усмішкою, любов’ю. А для цього має бути відповідний енергетичний стан. А щоб цей енергетичний стан був, має бути відповідний стан здоров’я. Як тільки він відчує, що готовий, це станеться»– додала Валерія Барон.

Від автора:

Звісно ж інформація про те, що співак має проблеми зявилася в публічному просторі ще до повномасштабного вторгнення рф в Україну і нині вони, нібито, загострилися. Проте не зовсім зрозуміло наскільки тяжкою має бути ця хвороба аби за цілий рік не сказати жодного слова, не засудити агресію, не підтримати свій народ. Хоча б не попросити про це команду своїх комунікаційників. Дивно, що й Потап який чарівним чином опинився на момент повномасштабного вторгнення росії закордоном поскаржився на стан здоров’я і те, що йому, нібито, паралізувало половину обличчя. 

Врешті висновки щодо того як має вести себе та чи інша публічна людина з кількамільйонною аудиторією шанувальників в умовах війни традиційно залишимо за читачем.

Exit mobile version