Стартували безплатні курси англійської для ветеранів – вони адаптовані під рівень володіння мовою та спеціальні потреби учасників

В Україні запустили курси вивчення англійської мови для ветеранів та ветеранок. Ініціатори проєкту – Американська Фундація “People of Ukraine” спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів.

Про це розповідає ProSlav з посиланням на повідомлення Українського ветеранського фонду.

Стартували безплатні курси англійської для ветеранів – вони адаптовані під рівень володіння мовою та спеціальні потреби учасників

Наголошується, що курси адаптовані під рівень володіння мовою та спеціальні потреби ветеранів. До прикладу, навчатися можуть ті захисники та захисниці, які втратили зір, адже додатково  розроблено програми для читання аудіо. Окрім того, курси проходитимуть онлайн, тому долучитися можуть ті, хто отримав поранення та перебуває на реабілітації.

«Навчальна програма триває 3 місяці. Уроки проходитимуть ввечері, двічі на тиждень, тривалістю 45 хвилин. Викладатимуть курс кваліфіковані американські вчителі з багаторічним досвідом роботи в американських школах. Навчання проходить в режимі онлайн за допомогою програми відеоконференцій Zoom», – розповідає очільниця фундації “People of Ukraine” Тетяна Шей.

Навчання безплатне, а по завершенню курсів учасники отримають відповідні сертифікати.

Курси стартують 25 квітня 2023 року. Зареєструватися можна з 25 березня по 15 квітня 2023. Кількість місць обмежена.

Щоб подати заявку, необхідно заповнити форму.

Після реєстрації учасники будуть розділені на дві групи: початківці та просунуті.

В Україні створили онлайн-конструктор для відбудови автентичної сільської архітектури – він може згенерувати проєкт для вашого будинку.

Exit mobile version