Стріляв та погрожував гранатою: поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику-переяславцю

Як вже розповідав Proslav, днями поблизу Переяслава на березі річки Дніпро чоловік напідпитку здійснив постріл із саморобної рушниці, пошкодивши авто військовослужбовця Збройних Сил України. Нині Поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook розповіла більше деталей про інцидент.

Стріляв та погрожував гранатою: поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику-переяславцю

Як розповідають правохоронці, на території рибацької бази, під час раптово виниклого конфлікту, правопорушник в стані алкогольного сп’яніння здійснив постріл з саморобної рушниці у бік автомобіля 37-річного чоловіка, чим пошкодив двері з боку водія.

Потім фігурант прикладом зброї розбив вікна автівки, викинув рушницю у річку та почав погрожувати оточуючим гранатою. Постраждалих, на щастя, немає.

Завдяки вчасному реагуванню, патрульні Переяславського відділу затримали 50-річного раніше судимого правопорушника на місці події. Наразі фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, за процесуальним керівництвом окружної прокуратури, слідчі повідомили зловмиснику про підозру [ч.4 ст.296 ККУ]. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Переяславі в районі вокзалу сталася масова бійка за участі близько 15 осіб.

Exit mobile version