Студент університету Переяслава отримав нагороду від головнокомандувача ЗСУ Залужного – «Сталевий хрест»

За повідомленням сайту Університету Григорія Сковороди в Переяславі він має особливий привід для гордості – наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за виконання бойових завдань, проведення об’єднаних антитерористичних операцій, а також операцій з підтримки миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності» університету Олександра Сушка нагороджено нагрудним знаком «Сталевий хрест».

Нагороду бійцю, штаб сержанту 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького вручив командир частини.

Студент університету Переяслава отримав нагороду від головнокомандувача ЗСУ Залужного - «Сталевий хрест»

Довідково. «Сталевий хрест» – це відзнака Головнокомандувача ЗСУ для героїв-командувачів. Автор ескізу відзнаки – художник Олексій Руденко. Він розповідав, що в основі відзнаки ідея про мистецтво планування військових операцій. У центрі «Сталевого хреста» розташований герб князів Острозьких. Саме князь Острозький відомий перемогою над московським військом під Оршею в 1514 році.

Exit mobile version