Святослав Вакарчук завітав на Переяславщину та зустрівся з біженцями – візит став можливим завдяки БФ “Переяслав”

Кілька днів тому з дружнім візитом Переяславщину відвідав лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук. Тут він зустрівся з внутрішньо переміщеними особами, якими опікується благодійний фонд “Переяслав”. Вакарчук поспілкувався з людьми що були вимушені покинути тимчасово окуповані території та зону ведення бойових дій, і, звісно ж, у власному фортепіанному акомпонуванні виконав декілька пісень із золотого пісенного фонду свого гурту “Океан Ельзи”.

Святослав Вакарчук завітав на Переяславщину та зустрівся з біженцями

На заході був присутній і голова Переяславської громади Вячеслав Саулко, який зазначив, що докладає усіх зусиль для допомоги благодійного фонду “Переяслав” та людей, що були вимушено переселені зі своїх домівок.

Святослав Вакарчук завітав на Переяславщину та зустрівся з біженцями
Святослав Вакарчук та Вячеслав Саулко

По завершенні імпровізованого виступу Святослав Вакарчук висловив слова підтримки для переселенців та закликав їх “триматися і не падати духом”. Символічно, що останньою виконаною піснею була нетлінна та легендарна композиція “Все буде добре”.

Зазначимо, що відомий музикант вже неодноразово виступав перед переселенцями. Після повернення з гастролей за кордоном артист вкотре заспівав для людей, які через російських окупантів були вимушені покинути свої домівки.

Exit mobile version