Сиротам виділять кошти на придбання житла

Що відбулось?

9 липня, на засіданні виконавчого комітету міської ради, було затверджено протокол засідання комісії з виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Що це означає?

Для пільгових категорій громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, можуть бути виділені кошти на придбання житла. Наразі на обліку перебуває 26 осіб, серед яких, 14 – молодь віком від 16 до 23 років, 11 осіб – громадяни віком від 23 до 35 років та одна особа старше 35 років.

Скільки грошей можуть виділити?

Після проведеної роботи служб та відділів виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про вирішення житлового питання дітей пільгових категорій громадян. Рішенням встановлено, що громадянам, відповідно до вікових категорій необхідно виділити:

Гроші відразу передадуть людям?

На жаль, ні. Документи, що було прийнято на виконавчому комітеті, будуть подані на розгляд регіональної комісії при КОДА. Після позитивного рішення від обласних чиновників, кошти буде передано у вигляді субвенцій на рахунок місцевого бюджету і вже потім розподілено, як зазначено у попередньому пункті даної статті.

Exit mobile version