Тактика ракетного терору росії вже зазнала поразки – ГУР

За словами Головного управління розвідки МО України, тактика ракетного терору росії вже зазнала поразки. Передає Proslav з посиланням на телеграм-канал ГУР.

Тактика ракетного терору росії вже зазнала поразки – ГУР

Розвідники однак заявляють, що російські війська й далі продовжуватимуть свою тактику ракетного терору, але водночас спостерігається збільшення інтервалів між атаками.

Таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Від ракетного терору рашисти не відмовляються, але ми бачимо, що ракетний бліцкриг провалився відтоді, як і почався, хоче цей інструмент залякування й далі використовується», – сказав він.

За його словами, якщо говорити про Калібри, Іскандери, Кинджали, то це не та зброя, якою ворог може собі дозволити засипати Україну. Але застарілого ракетного озброєння у рф ще багато.

«Особливо, коли йдеться про С-300 – це означає підвищення загрози для прифронтових територій, тому ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки», – повідомив представник української розвідки.

Нагадуємо, нещодавно з’явився другий фільм за сприяння ГУР МО «Море. Битва за острів Зміїний». У ньому йдеться про звільнення найвіддаленішої точки суходолу України. Розповідаємо де дивитись.

Exit mobile version