Телебачення Торонто та БФ Сергія Притули оголошують збір на військову школу «Боривітер»

Український медіа-ресурс «Телебачення Торонто» та благодійний фонд Сергія Притули оголошують великий збір на військову школу авіа-підготовки «Боривітер». Повідомляє Proslav з посиланням на телеграм-канал БФ волонтера.

«Поки росія намагається цинічно закидувати нас своїм «м’ясом», Україна робить ставку на інтелект і технології», – йдеться у повідомленні фонду.

Благодійники разом з «Телебаченням Торонто» та школою «Боривітер» запускають спільний збір на навчання військових. Головна ціль – 10 млн гривень.

За ці кошти «Боривітер» навчить п’ять тисяч військовослужбовців за напрямками:

«Навчання для наших захисників і захисниць безкоштовне, школа функціонує коштом партнерів», – наголошують у фонді Притули. Та додають, що БФ вже півроку підтримує школу «Боривітер».

Долучитись до збору коштів, можна перейшовши за посиланням.

Збір коштів було оголошено вчора, а вже за добу було зібрано 2,5 млн гривень, повідомляють у телеграм-каналі «Телебачення Торонто».

«Аеророзвідка відіграє дуже важливу роль у цій війні, але операторами дронів не стають автоматично у військоматах – цьому навчаються і навчають. Військова школа «Боривітер» вчить ефективно воювати і перемагати ворога, а ми хочемо допомогти їм у цьому», – закликають медійники.

Тим часом міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів кого у «Гвардію наступу» не беруть і скільки добровольців уже подали заявки на вступ до штурмових бригад.

Exit mobile version