ТОП-10 нетипових чаїв та де їх можна придбати в Переяславі – добірка від ProSlav

Не багато хто з вас знає, що сьогодні, 15 грудня, у світі відзначається Міжнародний день чаю. І так, ви праві – у травні теж є таке свято. Проте хіба примхи погоди за вікном не спонукають пити його зараз навіть більше аніж навесні?

ТОП-10 нетипових чаїв та де їх можна придбати в Переяславі – добірка від ProSlav

Напередодні свята, ідея якого літала в повітрі багато років, але лише після обговорення на всесвітніх громадських форумах викристалізувалася на початку 2000-х років ми завітали до наших старих добрих друзів з магазину «Куркума» та випитали в них про топ-10 видів чаю які точно сподобаються істинним поціновувачам цього напою.  

Юн-Сі

Зв’язаний зелений чай з квітам лілії та лаванди. Заварений настій приголомшує насиченим цитрусовим ароматом та освіжаючим смаком.

Зелений равлик

Китайський зелений чай із провінції Хунань. При заварюванні дає настій світло-золотавого кольору з приємним солодкуватим смаком.

Матча

Порошковий японський традиційний зелений чай. Настій з оригінальним глибоким трав’яним ароматом і солодким присмаком.

Матча

Оолонг з ароматом молока

Напівферметований чай, виготовлений за особливою технологією. При заварюванні отримуємо насичений настій з яскраво молочним ароматом і смаком чаю з молоком.

Давньокитайський чай

Китайський зелений чай з календулою, лавандою, ромашкою, ягодами годжі та жимолостю. Заварений настій має ароматний настій з легкими трав’яними та молочними нотками.

Калейдоскоп

Яскравий купаж з чорного і зеленого чаю з додаванням гібіскусу, пелюсток василька, соняшника та троянди, шматочків інжиру, скоринок апельсину та ягід журавлини.

Шу Пу-ер Філософія Китаю

Класичний китайський Шу Пу-ер з насиченим темним настоєм. У смаку присутнє горіхові, деревні і чорносливові нотки.

Шу Пу-ер Філософія Китаю

Червоний равлик

Унікальний китайський скручений чорний чай. Настій коньячного кольору має м’який насичений смак та аромат з легкими нотками сухофруктів.

Ройбуш

Суміж з листя і стебел південноафриканської чагарникової рослини сімейства бобових без добавок.

Ройбуш

Мате

Зелений мате з чудовим ароматом свіжих трав. При заварюванні отримуємо напій з кисло-солодким смаком.

Усі перелічені чаї можна придбати в магазині «Куркума» – нагадаємо, що він знаходиться за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 32 (приміщення колишньої швейної фабрики, поблизу маленького «ЕКО маркету» та 2-го відділення «Нової пошти»).

Exit mobile version