ТОП-5 фільмів 2024 року, які неодмінно треба подивитися: серед них українська стрічка

Кіносвіт продовжує дарувати глядачам цікаві історії, драматичні сюжети й захоплюючі розв’язки. Proslav підготував добірку ТОП-5 фільмів 2024 року, які точно заслуговують уваги.

ТОП-5 фільмів 2024 року, які неодмінно треба подивитися: серед них українська стрічка
ТОП-5 фільмів 2024 року, які неодмінно треба подивитися: серед них українська стрічка

ТОП-5 фільмів 2024 року

Фільм «Я, Побєда і Берлін» (2024 рік)

Українська стрічка, у якій розповідається про початок творчої кар’єри музиканта Кузьми Скрябіна. Молодий співак за три дні до запланованого концерту зі своїм другом Бардом вирушає до Берліна на старому автомобілі «Побєда». Подейкують, що там є колекціонер, який готовий обміняти раритет на 600-й Мерседес.

Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новенькому авто, а хлопцям з гурту – встигнути на концерт. Однак вже з перших хвилин мандрівки все йде не за планом. Чи встигне співак на свій виступ – у кінофільмі «Я, “Побєда” і Берлін».

Я, «Побєда» і Берлін. Офіційний трейлер

Фільм «Дюна: частина друга»/«Dune: Part Two» (2024 рік)

Продовження першої частини екранізації книги «Дюна» про становлення головного персонажа Пола Атріда та народу фременів. У цьому фільмі розповідається про шлях помсти юнака ворогам, які знищили його родину.

Обранець стає на шлях боротьби проти жахливого майбутнього на противагу кохання усього свого життя.

На третій вікенд прокату прем’єри збори фільму «Дюна: Частина друга» досягли 494,7 мільйона доларів. За цим показником картина обійшла першу частину, чиї загальні збори з урахуванням повторного прокату в 2024 році склали 433,9 мільйона доларів.

ДЮНА. ЧАСТИНА ДРУГА | Офіційний український трейлер №2

Фільм «Джокер: божевілля на двох»/«Joker: Folie à Deux» (2024 рік)

Стрічка режисера Тодда Філліпса є сіквелом картини «Джокер» 2019 року. Головну роль знову виконає Хоакін Фенікс, а роль Харлі Квін цього разу дісталась співачці та акторці Леді Гагі.

Дії фільму відбуваються у сумнозвісному місті Готем Сіті. За попередньою інформацією глядачів вчергове знайомлять з головним героєм картини Артуром Флеком на прізвисько «Джокер» у психіатричній клініці «Аркгем».

Прем’єра запланована на 4 жовтня 2024 року.

JOKER 2: Folie à Deux – Full Trailer (2024) Lady Gaga, Joaquin Phoenix Movie | Warner Bros

Фільм «Королівство планети мавп»/«Kingdom of the Planet of the Apes» (2024 рік)

Американський науково-фантастичний фільм режисера Веса Болла «Королівство планети мавп» є четвертою частиною серії перезавантаження франшизи «Планета мавп».

У вигаданому світі мавпи є домінуючим видом, а люди приречені на життя у тіні. Тиранічний вождь перших будує свою імперію аж доки одна молода мавпа не вирушає у довгу мандрівку. Ця подорож змусить його поставити під сумнів усе, що було відомо про минуле й зробити вибір, який визначить майбутнє усієї планети.

Королевство планеты обезьян — Русский трейлер (Субтитры, 2024)

Фільм «Мисливці на привидів: крижана імперія»/«Ghostbusters: Frozen Empire» (2024 рік)

Кінострічка «Мисливці на привидів: крижана імперія» є продовженням фантастичних пригод з оригінального всесвіту мисливців на привидів. Цей фільм є п’ятим за рахунком у франшизі.

Цього разу пращури й сучасники мають об’єднати зусилля у протистоянні величезній загрозі та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!

Мисливці на привидів: Крижана імперія. Офіційний трейлер 2

Тим часом нагадуємо за добірку ТОП-5 фільмів у жанрі фантастики. У сюжетах стрічок розповідають про проникнення у підсвідомість іншого, подорожі у космос, безперервна боротьба з інопланетянами та пошуки протиотрути. Детальніше – за посиланням.

Exit mobile version