ТОП гірок для розваг на Переяславщині

Наступні декілька днів синоптики обіцяють легкий сніг, що спускатиметься на переяславську землю, як от сьогодні, 11 січня. Попри те температура повітря поки що не сприятиме різкій відлизі. А отже саме час розважитися, згадати дитинство та випробувати спуски, які вже покриті снігом у Переяславській громаді та не тільки. Завдячуючи нашим читачам, змогли дізнатися про нові та побувати на деяких із відомих.

Спуски на оглядовому майданчику в Циблях – досить стрімкі та тривалі. Їх полюбляють місцеві жителі та екстримали-початківці.

Один зі спусків на оглядовому майданчику. Фото користувачки Olga S.
Геолокація спусків у Циблях

Наступний, який полюбили переяславці, неподалік Музею просто неба. Не менш крутіший, ніж у Циблях, та відомий у зимову сніжну пору. Дістатися туди можна на авто, під’їхавши по алеї, що веде до Музею чи від траси попід цією горою.

Геолокація одного зі спусків поблизу Музею просто неба

Серед тих, що ближче до міста – спуск на території Центру професійно-технічної освіти (біля стадіону). Минулого року під час зимових канікул там вишиковувалася черга. Цього року поки що бажаючих менше, бо в очікуванні щедрішого снігопаду.

Ще один спуск в місті знаходиться на березі річки Альта за ТЦ “Магніт”, якщо йти в напрямку Левади. Скориставшись нагодою, нашій команді навіть вдалося його випробувати. Рекомендуємо!

“Рroslav” рекомендує!

Спуск у мікрорайоні Борисівка, що наприкінці вулиці Літньої рекомендує сім’я Анатолія та Юлії ДОРОГАНІВ.

Спуск у мікрорайоні Борисівка

Через особливості місцевості, декілька спусків рекомендують на так званому Шанхаї.

Окрім цих, найпопулярніших, безперечно у кожному районі чи селі громади ще є не такі стрімкі, менш відомі, та, можливо, безпечніші. Знаєте про такі? Поділіться у коментуванні до цієї публікації.

Exit mobile version