Товариська гра між збірними України та Німеччини: де дивитись та коли розпочнеться матч

У понеділок, 12 червня, національна збірна України з футболу проведе товариську зустріч проти збірної Німеччини, інформує Proslav.

Товариська гра між збірними України та Німеччини: де дивитись та коли розпочнеться матч
Товариська гра між збірними України та Німеччини: де дивитись та коли розпочнеться матч

Цей поєдинок стане дебютним для головного тренера українців Сергія Реброва на чолі головної команди та 1000 в історії наших суперників.

«Будь-який фахівець з України, якщо йому запропонують працювати у збірній, він, я вважаю, не відмовиться. Я не відмовився. Я пишаюсь тим, що працюю зі збірною України. Зроблю все можливе для України», – сказав наставник жовто-синіх.

Заявка збірної України на гру проти збірної Німеччини
Заявка збірної України на гру проти збірної Німеччини

В заявку нашої команди не потрапили Кочергін, Кривцов, Русин та Буяльський.

«Передусім я хочу подякувати Німеччині одній із країн, які найбільше допомагають Україні під час війни. Для нас велика честь бути тут і проводити ваш ювілейний матч. Футбол дає людям у нашій країні емоції, які ми дещо втратили, споглядаючи новини, те, що відбувається на війні. Я сказав гравцям, що ми повинні дати емоції нашим людям, щоб підтримати їх, повинні показати наш характер на полі. Ця гра не є офіційною, але дуже важливо показати наш характер. Так само важливо показати, що ми тут, що Україна живе й грає у футбол», – додав Ребров.

Матч відбудеться у місті Бремен на стадіоні «Везерштадіон». Стартовий свисток пролунає о 19:00.

Везерштадіон – футбольний стадіон у місті Бремен, Німеччина.
Везерштадіон – футбольний стадіон у місті Бремен, Німеччина

«Ми зустрінемося з командою, країна якої перебуває в дуже складній ситуації. Ми з нетерпінням чекаємо на поєдинок, адже наш суперник вміє грати в хороший футбол. Ми хочемо допомогти кожному побачити привабливий матч», – сказав головний тренер німецької команди Гансі Флік.

Зазначається, що всі кошти, виручені з матчу, підуть на допомогу Україні.

Пряма трансляція буде доступна на каналі «Суспільне» та медіа-платформі «Мегого».

Наступні поєдинки збірної України в рамках кваліфікації до Чемпіонату Європи відбудуться 16 та 19 червня проти колективів з Північної Македонії та Мальти, відповідно.

Exit mobile version