Трендовий макіяж 2024 року: 5 ідей, які варто спробувати

Трендовий макіяж 2024 року обіцяє бути яскравим, свіжим і, водночас, натуральним. Підкреслити природну красу, продемонструвати свою індивідуальність та творчий потенціал допоможе якісна декоративна косметика.

Деякі мейк-ап тренди затримуються роками, інші не витримують й одного сезону. Макіяж тренду залежить від тенденцій часу в цілому. Наприклад, посилений інтерес до блисків для губ та легких тональних засобів викликаний модою на природність і натуральність.

Незамінні засоби у косметичці

Від туші для вій, тіней для повік до помади й пудри… Відомий світовий бренд люксової косметики Ів сен лоран пропонує всі ці засоби для створення модного макіяжу. Французький дизайнер Ів Сен-Лоран, засновник модного будинку YSL, створив багато знакових композицій парфумів та косметичних продуктів, які популярні у всьому світі.

1. Натуральність та мінімалізм

Доглянута шкіра незмінно залишається головним трендом вже кілька сезонів: волога та сяюча, наповнена внутрішнім світлом та здоров’ям. Легкий рум’янець і м’яке розтушовування тіней так само важливі для цього тренду, як і пастельні тони.

2. Трендовий макіяж очей

Створюючи макіяж, зверніть особливу увагу на очі. Яскраві та насичені відтінки тіней для повік стають головним акцентом образу.

Зелені тіні засвітилися одразу на кількох тижнях моди. Можна зробити і монотонний макіяж повік, і більш складний розтушований, використовуючи близькі відтінки: болотяний, хакі та світло-зелений.

3. Стрілки

Звичайно, ця тенденція нікого не здивує. Якщо тільки не зазначити, що стрілки в моді найрізноманітніші, переважно навіть графічні. Підводку потрібно наносити не тільки на верхнє, але і на нижнє повіко, підкреслюючи природну форму очей і роблячи погляд ще більш виразним. І не бійтеся експериментувати з кольорами, використовуючи крім чорного і коричневого, синій, зелений, фіолетовий, яскраво-рожевий або навіть червоний.

4. Пишні вії 

Один із головних трендів 2024 року. Запасаємося не тільки тушшю, а й накладними віями. Можна придивитися до кольорових тушей у відтінках персика, лазурі або пудрової троянди. Обирайте ніжні відтінки і нанесіть щедро – чим густіше, тим краще.

5. Червоний у моді

Якщо 2023 рік знаменувався стилем Барбі і, відповідно, у тренді макіяжу були всі відтінки рожевого, то у 2024-му візажисти радять переходити до червоних акцентів. «Полум’яні» стрілки, відтінки охри або червоної цегли в тінях і, звісно, глибокий червоний на губах – це лише кілька ідей, які, безумовно, урізноманітнять щоденний макіяж.

Exit mobile version