Три вихованці Університету Григорія Сковороди в Переяславі повертаються з «сріблом» і «бронзою» із Кубку світу з боксу серед студентів

Завершився семиденний Кубок світу з боксу серед студентів – «University World Cup Combat Sports – Samsun 2022». Організатори підвели підсумки протистояння боксерів з усього світу, які представляли заклади вищої освіти своїх держав. Приємно, що серед чемпіонів є й випускники та студенти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Три вихованці Університету Григорія Сковороди в Переяславі повертаються з «сріблом» і «бронзою» із Кубку світу з боксу серед студентів

За повідомленням організаторів, збірна команда України з боксу серед студентів з першого дня продемонструвала свої амбітні цілі, показавши в ринзі високу майстерність і проявивши волю до перемоги. Адже, нашим боксерам випало не просте жеребкування і вже в перших поєдинках вони зустрілися з бійцями високого класу. 

Кожен день змагань піднімав рівень поєдинків і кожний двобій був кращий за попередній. У залі панувала гіпер конкурентна атмосфера. Емоційне напруження і хвилювання зашкалювали.

Відповідальність та прагнення до перемоги у славу України будь-якою ціною – ось якості, які проявили абсолютно всі хлопці та дівчата нашої команди!

Тренерський штаб, потужно представлений на цих змаганнях з боку України, зробив все можливе і навіть більше, щоб спортсмени були в найкращій формі та гідно пройшли кожен поєдинок.

І відмінний результат незабарився:

По заключенню фінального дня збірна команда України з боксу серед студенів завоювала: 4 золотих, 6 срібних та 3 бронзі нагороди. Не можемо не написати про всіх, представників УГСП виділимо темним шрифтом.

ЗОЛОТО:

СРІБЛО:

БРОНЗА:

У підсумку збірна команда України з боксу серед студентів посіла: 1-ше командне місце серед чоловіків, 2-ге командне місце серед жінок, 1-ше загальнокомандне місце по здобутим медалям та 2-ге загальнокомандне місце серед чоловіків та жінок.

Вітаємо нашу команду боксерів, зокрема сковородинівців, з цим високим досягненням. Цей результат особливо важливий сьогодні, адже в умовах війни наши спортсмени продовжують вносити вклад в перемогу України!

Джерело: Всеукраїнська Федерація Студентського Боксу у Facebook

Exit mobile version