Тринадцята сесія Переяславської міської ради (відеоогляд)

Сьогодні, 22 липня, відбувається чергова тринадцята сесія міської ради восьмого скликання. На засіданні станом на 10:05 зареєстрований 24 депутати і міський голова. Ми повідомлятимемо про найцікавіше, розглянуте під час цього засідання.

Відбулася 13 сесія Переяславської міської ради  / proslav - Переяслав новини

10:12 Подякою та цінним подарунком від міської ради нагороджено випускника гімназії Максима Фесенка, про результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії “ProSLAV” повідомляв раніше ?

Кращі серед своїх. Учень Переяславської гімназії здав ЗНО на 200 балів  / proslav - Переяслав новини

10:34 Депутати підтримали внесення змін до Комплексної Програми розвитку фізичної культури та спорту в Переяславській міській громаді на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 17.12.2020 №15-04-VIII.

Мова йде про виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію стадіону ім. Валерія Лобановського у місті.

У депутатів виникали запитання, чи планують там каток або ж критий каток для хокеїстів. Деталі обговорення – у наступному відео випску.

10:50 Міські народні обранці підтримали здійснення заходів щодо усунення факторів небезпеки життю та здоров’ю переяславців від постійної руйнації будівель і споруд колишньої військової частини, що в центрі міста та яку розпочали упорядковувати ще цієї весни. Будівлі, що залишилися на цій території – в аварійному стані. Про наступні кроки влади у вирішенні питання щодо усунення залишків цих аварійних будівель, що на цій території – розповімо згодом детальніше.

11:10 Віднині депутати Переяславської міської ради будуть закріплені за вулицями громади, задля ефективності роботи й покращення співпраці з її жителями. Для зручності, із переліком депутатів та вулицями, що закріплені за ними ознайомимо згодом.

Exit mobile version