Тривожна ніч на Київщині. Ворог атакував Білу Церкву іранськими дронами-камікадзе (відео)

Сьогодні вночі, 5 жовтня, війська окупаційної армії застосували іранські дрони-камікадзе для атаки на інфраструктурне підприємство Білої Церкви. Про це повідомив очільник області Олексій Кулеба.

Тривожна ніч на Київщині. Ворог атакував Білу Церкву іранськими дронами-камікадзе (відео)

Відомо, що окупанти застосували БПЛА Shahed-136 двічі, що спричинило 6 влучань у підприємство та постраждала одна людина.

«Наразі триває ліквідація наслідків обстрілів. На місці працюють усі необхідні служби, 57 рятувальників та 15 одиниць техніки ДСНС, гасіння пожежі продовжується», – прокоментував у своєму дописі Кулеба.

Ворог атакував Білу Церкву іранськими дронами-камікадзе

Водночас, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму телеграм-каналі поділився наслідками вибухів та закликав повідомляти правоохоронців про підозрілих осіб або об’єкти.

«Поліція забезпечує охорону публічного порядку. Наявні суттєві руйнування інфраструктури. Водночас, завдяки своєчасному реагуванню на сигнали повітряної тривоги вдалося уникнути загибелі громадян», – сказав Нєбитов.

Оперативна аналітика та втрати противника станом на 5 жовтня. Мінус 200 окупантів та 11 ворожих танків. Детальніше про втрати противника та звіт Генерального Штабу – у нашому матеріалі.

Exit mobile version