У Борисполі чоловік викликав поліцію та натомість отримав штраф: що сталось?

Патрульна поліція Київської області повідомляє про те, що 18 січня близько 21 години отримали виклик від чоловіка, який стверджував, що його побили поліцейські.

У Борисполі чоловік викликав поліцію та натомість отримав штраф: що сталось?

За словами патрульних, на місце відразу вирушили інспектори.

«Прибувши, патрульні виявили заявника – громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводив себе зухвало та використовував нецензурну лайку», – пишуть у своєму телеграм-каналі.

Поряд з чоловіком знаходились громадяни, які підтвердили, що чоловік дійсно спілкувався з іншим екіпажем правоохоронців. Проте ніхто не підтвердив ні бійки, ні криків чи погроз у бік заявника.

«Тож патрульні винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик) та склали на громадянина протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП», – підсумували поліцейські.

Службовці нагадують, що за завідомо неправдивий виклик поліцейських, медиків чи рятувальників передбачено штраф від 850 до 3400 гривень.

«Не здійснюйте завідомо неправдивих викликів, адже у цей час хтось дійсно потребує допомоги. Будьте свідомими громадянами», – закликають правоохоронці.

Нагадаємо, патрульні поліцейські Київщини розповіли як вберегти дитину від можливих травмувань в дорозі.

Exit mobile version