У Борисполі затримали торговця наркотиками – Поліція Київської області

У місті Бориспіль поліцейські затримали торговця наркотиками. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на фейсбук-сторінку поліції Київської області.

У Борисполі затримали торговця наркотиками – Поліція Київської області

Як повідомляють правоохоронці, днями у районному центрі зупинили чоловіка з метою перевірки. В результаті якої виявили наркотичні засоби.

Невдовзі поліцейські Бориспільського управління поліції Київщини на місці події вилучили у 29-річного місцевого жителя канабіс. Після цього під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання було виявлено наркозілля, амфетамін, 46 марок ЛСД, понад 20 пігулок екстазі та електронні ваги.

«Як з’ясували працівники поліції, вказані речовини правопорушник придбав у Telegram-каналі та шляхом закладок збував наркозалежним особам. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання», – повідомляють правоохоронці.

За фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, слідчі повідомили про підозру зловмиснику [ч. 2 ст. 307 ККУ]. 

Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Тим часом у Борисполі чоловік викликав поліцію та натомість отримав штраф. Що сталось – читайте у нашому матеріалі.

Exit mobile version