У боях загинув захисник з Переяславщини Владислав Крутов: йому було 24 роки

У боях за рідну землю загинув мешканець Семенівки, захисник України, молодший сержант Владислав Крутов. Про втрату повідомили на сторінці Студениківської ОТГ у Facebook, пише Proslav.

У боях загинув захисник з Переяславщини Владислав Крутов: йому було 24 роки
У боях загинув захисник з Переяславщини Владислав Крутов

Крутов народився 25 жовтня 1998 року у м. Красний Луч (нині Хрустальний) на Луганщині. У 2003 році родина переїхала до Києва. Після навчання у школі Владислав вступив до технікуму, працював у інтернет-магазині. Перед війною родина перебралася до Семенівки. Саме звідти, у липні 2022 року, син пішов добровольцем.

Повідомляється, що захисник проходив навчання у Німеччині, став командиром аеромобільного відділення аеромобільної бригади, працював на новітній зенітних установках, разом зі своєю штурмовою бригадою був попереду, маючи за честь носити малиновий берет десантно-штурмової.

З боями пройшовши Луганщину, визволяв Харківщину, де молодший сержант зник безвісти на полі бою 20 серпня 2023 року у районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області. Бойова машина Владислава потрапила у засідку, Владислав прикривав товаришів, але ворожий кулеметник обірвав молоде життя. По тому місцю, де знаходились побратими, розпочався ворожий обстріл, у кривавому місиві були вбиті та поранені багато бійців…

Ідентифікували бійця за аналізом ДНК, а повідомлення про те, що син загинув, мама отримала сьогодні – через три місяці після зникнення сина.

Схилімо голови перед подвигом юного відважного воїна, стиснімо кулаки, напоїмо серце ненавистю, щоб спопелила вона скаженого ворога, станьмо стіною за волю рідної землі, пристрасно помолімося за Героя, вірного сина України.

Про дату та час прощання з Воїном буде повідомлено окремо.

Нагадаємо, у селі Пристроми на Переяславщині відкрили Алею Героїв на честь чотирьох загиблих захисників.

Exit mobile version