У гості до рятувальників: переяславським школярам провели екскурсію пожежно-рятувальною частиною

У четвер, 12 жовтня, у Переяславі учні гімназії №4 завітали до 27-ї Державної пожежної-рятувальної частини. Рятувальники показали дітям спеціалізоване обладнання та продемонстрували як долати умовну пожежу, передає Proslav з посиланням на Рятувальну службу Переяславщини.

У гості до рятувальників: переяславським школярам провели екскурсію пожежно-рятувальною частиною

Фахівці ДСНС показали маленьким гостям не лише техніку та спорядження, а й справжній пожежний автомобіль. Школярі змогли посидіти у ньому та уявити себе справжніми рятувальниками.

Крім того дітям нагадали корисну інформацію про дії у випадку повітряної тривоги. А також наголосили на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

Для рятувальників безпека дітей – це одне з найголовніших завдань, адже навички безпечної поведінки формуються з дитинства, зазначили ДСНСники.

Нагадаємо, У четвер на Переяславщині сталась низка пожеж: у населених пунктах горів трав’яний настил й була загроза будівлям ферми

Exit mobile version