У магазині Переяслава було виявлено невідому 10-річну дитину у білизні та домашніх капцях – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

В одному з магазинів Переяслава було виявлено невідому 10-річну дитину у білизні та домашніх капцях. Про цю та інші події – у щоденному дайджесті правоохоронців від Proslav.

У магазині Переяслава було виявлено невідому 10-річну дитину у білизні та домашніх капцях – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Шахрайство

5 червня до районного управління поліції надійшла письмова заява про те, що 31 травня з його кредитної карти «Пумб» було знято кошти в сумі 9787 грн для оплати послуг таксі сервісу «Убер».

Орендарі змінили замки на дверях будинку та не повідомили власнику

Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що орендарі змінили замки на дверях будинку та не повідомили йому про це. Заявник хоче забрати речі зі свого будинку, однак йому відмовляються відривати двері. Просить наряд поліції.

У Переяславі виявили невідому дитину

О 11:26 у магазині «Форсаж» по вулиці Сковороди було виявлено 10-річну дитину в одній білизні та домашніх капцях. За словами заявниці, хлопчик не розмовляє, переляканий.

Як повідомили Proslav правоохоронці, працівники поліції приїхали на місце події, встановили чия це дитина та передали батькам.

Продавець взяв передплату та не вислав товар

Заявниця 1997 року народження повідомила про те, що знайшла товар у соціальній мережі Instagram. Зробивши замовлення, продавець попросив надіслати передплату у розмірі 150 грн. Жінка переслала кошти, однак після цього «магазин» не надіслав товар та не реагує на повідомлення.

Заявника побив невідомий

Заявник 2002 року народження повідомив, що отримав тілесні травми від невідомого. За словами потерпілого, близько 20:00 5 червня його побив невідомий. Попередній діагноз: гематома лівого ока.

Протягом ночі вкрали оптичний кабель

6 червня о 5:57 надійшло повідомлення про крадіжку. За словами заявника, невідомі протягом ночі вирізали два оптичних кабелі.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадуємо, нещодавно у одному з сіл Переяславщини місцеві жителі побили військовослужбовця.

Exit mobile version