У Міжнародний жіночий день на сцені ЦКМ у Переяславі чоловіки вітали жінок

Сьогодні, у Міжнародний жіночий день, у стінах 2 корпусу ЦКМ у Переяславі відбувся концерт для жінок. На сцені з піснями та музичними номерами їх розважали лише чоловіки. Proslav відвідав захід та готовий розповісти про нього.

У Міжнародний жіночий день на сцені ЦКМ у Переяславі чоловіки вітали жінок

Ведучим заходу був начальник відділу культури і туризму Переяславської міської ради Валентин Шуткевич. Першим з музичною композицією на саксофоні виступив Вадим Ноздровський.

Після його виступу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої країни.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова Переяславської громади Вячеслав Саулко. Він подякував усім жінкам, але у своєму виступі виокремив військових жінок, які на рівні з чоловіками захищають незалежність України.

Голова громади вручив подяки, квіти та грошові нагороди понад 20 жінкам. Також завдяки співпраці мера, міської ради та товариства “Стейк Агро” самодіяльний ансамбль української пісні “Калиновий дзвін” Гайшинського СБК отримав комплект сценічних костюмів для кожної учасниці.

Командир 137-го батальйону ТРО Олександр Аленьков разом із заступником з МПЗ Валерієм Мартишком привітали понад 15 захисниць із жіночим святом. Після цього Валерій Мартишко зачитав кілька віршів.

Начальник відділу культури і туризму Переяславської міської ради, крім того, що був ведучим цього заходу, ще й вручив подяки працівницям закладів культури.

Зі сцени жінок вітали: дует Василя Заболотнього та Владислава Брика із піснею “Смерека”, учасники народного аматорського ансамблю української пісні “Дем’янчанка” з піснею “А ми удвох”, Роман Мотузок з соло на гітарі “Весняний настрій”, Валентин Жуль – “Ідеал”, Андрій Іващенко – “Два кольори”, Євгеній Карабанов – “Ти щаслива будеш”, Олексій Чирка – “Полонила” та Борис Любченко з неймовірною піснею “Цей сон”. Наприкінці Валентин Шуткевич виконав композицію “Полон”.

Від чоловічої частини команди Proslav додамо, нехай цей день принесе жінкам багато радості, щастя та любові. Нехай ви завжди відчуваєте свою велику значущість у житті та бережете цінності, які надихають вас до нових звершень.

Exit mobile version