У одному з сіл Переяславщини місцеві жителі побили військовослужбовця – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

На Переяславщині у селі Переяславське місцеві жителі побили військовослужбовця. Окрім цього, у селі Велика Каратуль горів автомобіль, а в Семенівці знайшли боєприпаси. Про ці та інші події – читайте у нашому традиційному дайджесті від Proslav.

У одному з сіл Переяславщини місцеві жителі побили військовослужбовця – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

У селі Чопилки затримали невідомого чоловіка

Староста села Чопилки повідомив правоохоронцям, що в населеному пункті було затримано невідомого чоловіка, що поводив себе підозріло.

Злочин проти власності

Жінка 2003 року народження повідомила про те, що її тітка змінила замки у половині будинку, яка належить чоловіку заявниці.

У селі Велика Каратуль горів автомобіль

Диспетчер ДСНС повідомив, що у селі Велика Каратуль о 15:50 сталось займання автомобіля. Потерпілих немає.

Домашнє насильство у селі Студеники

З села Студеники надійшло повідомлення про домашнє насильство. За словами заявника, його брат, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, бив батьків.

Порушення ПДР

Заявник повідомив правоохоронцям про порушення правил дорожнього руху. За словами чоловіка, водії мопедів їздять із великою швидкістю. Просить наряд поліції.

Маємо зазначити, що подібні скарги надходять до поліції постійно. Тому, звертаємось до власників мототранспорту із закликом дотримуватись ПДР та користуватись загальними дорогами, поважаючи інших учасників дорожнього руху.

Виявлення боєприпасів у селі Семенівка

Жінка 1967 року народження розповіла поліцейським про те, що близько двох тижнів тому на дачі у селі Семенівка було виявлено два іржавих снаряди. Заявниця повідомила, що помітила їх при копанні траншеї, яку використають для переміщення паркану.

За словами жінки, розмір викопаних предметів близько 30 см. Чи використані – невідомо.

Бійка у Переяславі

Заявник повідомив, що у Переяславі по вулиці Богдана Хмельницького о 00:48 відбувається бійка трьох осіб. Просить наряд поліції.

У селі Переяславське побили військового

Жінка розповіла правоохоронцям про кричущий випадок у селі Переяславське. За її словами, місцеві жителі побили його сина 1994 року народження, який є військовослужбовцем ЗСУ. За попередніми даними, потерпілий отримав травму голови. Більше деталей по телефону не повідомила.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нещодавно на Переяславщині сталась бійка через дитину, нелегальне пальне й зниклі шльопанці. Детальніше – тут.

Exit mobile version