У Переяславі автомобіль ВАЗ збив дитину – дайджест поліції

Кілька жителів Переяславщини стали жертвами шахраїв. На автотрасі виявили труп чоловіка. Детальніше про події, які сталися упродовж доби з 23 по 24 квітня – у традиційному дайджесті Proslav.

У Переяславі автомобіль ВАЗ збив дитину – дайджест поліції
У Переяславі автомобіль ВАЗ збив дитину – дайджест поліції

Дорожні пригоди

О 10:30 надійшло повідомлення про неналежно припаркований автомобіль Renault Kangoo на вулиці Богдана Хмельницького у Переяславі.

Близько 13:15 сталася аварія на вулиці Пугачова в Переяславі. Про це повідомив один із учасників ДТП, водій Nissan Sunny. Другий автомобіль поїхав з місця події.

О 21:50 надійшло повідомлення, що на автотрасі між селами Соснівка та Сомкова Долина помер чоловік 1969 р.н., мешканець села Доманівка. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

24 квітня о 07:15 поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Богдана Хмельницького автомобіль ВАЗ збив людину, яка вийшла на проїжджу частину. Правоохоронці уточнили, що постраждалу дівчинку доправили до лікарні.

Шахрайство

Жителька села Дівички повідомила, що перерахувала 7 535 гривень за покупку дров твердих порід, однак продавець замовлення не виконав, кошти не повернув і не виходить на зв’язок.

Надійшла повторна заява від жителя Переяслава про те, що він замовив на сайті OLX монітор і оплатив за нього 4 100 гривень через платіжну систему VAPA, а також 121 гривень за послуги доставки та 51 гривню комісії. Отримавши замовлення, покупець виявив, що товар покритий прозорою липкою рідиною.

Жителька села Стовп’яги виявила, що з її картки невідомі зняли 20 тисяч 205 гривень. Зазначила, що дані своєї картки нікому не передавала.

Переяславка повідомила, що замовила у Telegram-каналі товар на суму 1 300 гривень, здійснила оплату, однак замовлення так і не отримала.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: у переяславській кав’ярні заснув захмелілий чоловік, довелося викликати наряд.

Exit mobile version