У Переяславі чоловік намагався вкоротити собі віку – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Доба з 11 на 12 травня видалась насиченою на події. Зокрема, у Переяславі сталась спроба самогубства, шахрайство та ДТП з травмованими. Про ці та інші події у традиційному дайджесті від Proslav.

У Переяславі чоловік намагався вкоротити собі віку – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

У селі Циблі сталось шахрайство

Заявниця повідомила правоохоронцям про те, шо невідомі особи зняли з її банківської карти кошти у сумі 16318 грн.

Крадіжка в магазині «АТБ»

В магазині «АТБ» помітили по камерам спостереження, що жінка, яка вже 4 рази вчиняла крадіжку, намагалась знову красти продукти на суму 200 грн. На місце події вирушив наряд поліції.

Чоловік вистрибнув з вікна першого поверху й отримав перелом

О 19:20 чоловік вистрибнув з вікна першого поверху й отримав травми. За повідомлення бригади екстреної допомоги, потерпілий 1976 року народження отримав перелом гомілко-ступного суглобу правої і лівої кінцівок. Госпіталізовано до лікарні.

Спроба самогубства

Бригада швидкої медичної допомоги повідомила, що 22-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством, порізавши вени. Потерпілий знаходиться у стані алкогольного сп’яніння, причину з якої намагався укоротити собі віку не повідомляє, мовчить. Лікарів викликала його знайома.

ДТП з травмованими

О 20:22 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що того ж дня близько 15:00 біля гімназії №5 відбулось ДТП з участі мопеда. У підсумку пригоди, постраждав 13 річний хлопчик.

За попереднім діагнозом, він отримав закритий перелом лівої стегнової кістки зі зміщенням, перелом ключиці зліва та закриту черепно-мозкову травму. Хлопця госпіталізовано до лікарні «Охмадит» міста Київ. Батьків про подію було повідомлено.

Зламано сторінку заявниці в телеграм

Жінка повідомила правоохоронцям про те, що невідомі зламали її сторінку в телеграмі. Заявниця хвилюється та хоче запобігти шахрайству. Назад зайти до свого акаунта не може.

Винуватець ДТП поїхав з місця події

Чоловік повідомив поліцейським про те, що водій білого автомобіля Газель зачепив дзеркало автівки заявника й поїхав з місця події.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Тим часом начальник ГУ Національної поліції Київщини Андрій Нєбитов заявив, що після деокупації області вважаються зниклими безвісти 281 людей.

Exit mobile version