У Переяславі чоловік покінчив життя самогубством – дайджест поліції

У Переяславі чоловік покінчив життя самогубством, сталося кілька конфліктів та одне ДТП. Детальніше про ці та інші події, що сталися на Переяславщині за добу з 16 по 17 квітня 2024 року – у традиційному дайджесті Proslav.

У Переяславі чоловік покінчив життя самогубством – дайджест поліції
У Переяславі чоловік покінчив життя самогубством – дайджест поліції

Самогубство

О 08:51 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі в приватному будинку повісився 61-річний чоловік. Про наявність передсмертної записки не повідомляється. Труп направили на судово-медичну експертизу.

Конфлікт через пса

О 12:16 надійшло повідомлення про те, що у Пристромах у жінки виник конфлікт з сусідкою – її собака бігає по земельній ділянці.

Шахрайство

У Переяславі чоловік втратив 6000 гривень. Напередодні в одному з месенджерів до нього звернувся товариш з проханням терміново позичити 12 000 гривень. Нічого не підозрюючи чоловік перерахував половину суми. Згодом виявилося, що такі ж повідомлення від його імені було направлено решті знайомих. Виявилося що його акаунт зламали. Представники банків прийняли звернення та порадили звернутися в кіберполіцію.

Неправдиві виклики швидкої

О 18:38 надійшло повідомлення про те, що у Єрківцях особи здійснюють свідомо неправдиві виклики карети швидкої медичної допомоги. Просять правоохоронців зреагувати.

ДТП

На Переяславщині ночі водій автомобіля Renault здійснив зіткнення з деревами та, ніби, здійснив зіткнення з відбійником. Чи водій на місці події невідомо та чи є травмовані невідомо. Під час телефонної розмови з заявником уточнено місце цієї події.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: З мешканцями Переяславщини сталось кілька випадків шахрайства.

Exit mobile version