У Переяславі чоловік розбив співмешканці ніс – дайджест поліції

Жінка втратила майже 40 тисяч гривень, продаючи куртку. Поліції вкотре скаржилися на аварійні ділянки на дорогах. Детальніше про події, які сталися на Переяславщині упродовж доби з 24 по 25 березня – у традиційному дайджесті Proslav.

У Переяславі чоловік розбив співмешканці ніс – дайджест поліції
У Переяславі чоловік розбив співмешканці ніс – дайджест поліції

У Переяславі конфліктували чоловіки

Об 11:18 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі в багатоквартирному будинку відбувається конфлікт між двома чоловіками. Зброї немає, допомога медиків не потрібна.

Увечері 44-річна жителька Переяслава повідомила, що її співмешканець буянить і розбив їй ніс. Від медичної допомоги відмовилася.

Водій вкотре поскаржився на погані дороги

О 19:42 надійшло повідомлення від постійного заявника: цього разу він попросив, щоб з ним зв’язався поліцейський не нижче офіцера, який відповідає за безпеку дорожнього руху, оскільки на трасі від Переяслава до Чопилок є аварійні ділянки дороги.

Жінка втратила майже 40 тисяч гривень, продаючи куртку

О 22:29 переяславка повідомила, що втратила 39 000 гривень під час спроби продати куртку на одному з маркетплейсів. Зазначила, що гроші зникли з картки після верифікації на сайті – там треба було ввести усі банківські дані, зокрема CVV-код.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: Під вечір до жінки прийшов знайомий напідпитку й відмовлявся піти геть: її син попросив допомоги

Exit mobile version