У Переяславі до Дня Героїв відбулись козацькі розваги серед учнів 4-х класів

23 травня у Переяславі до Дня Героїв відбулись козацькі розваги серед учнів 4-х класів, передає Proslav.

У Переяславі до Дня Героїв відбулись козацькі розваги серед учнів 4-х класів

На території Переяславської гімназії №2 до Дня Героїв були проведені козацькі розваги серед учнів 4-х класів в рамках проведення другого козацького родинного свята Переяславщини «Козацькому роду нема переводу».

На заході були присутні заступниця міського голови Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, начальник відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерій Мільгевський та директор Міжнародної благодійної установи «Центр національного відродження» Тарас Рондзістий.

Хто переміг

За результатами змагань, перемогу здобула команда «господарів» гімназії №2. Друге місце зайняли учні першої гімназії. Почесне третє місце зайняв колектив ліцею імені Володимира Мономаха.

«Усі учасники команд отримали позитивний настрій та солодощі, а також закріпили командний дух та віру у Перемогу», – йдеться у повідомленні пресслужби Переяславської міської територіальної громади.

Організатори заходу: відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради, відділ освіти міської рад, служба у справах дітей та сім’ї міської ради.

Переяславські спортсмени сильні у всьому: від боксу до шахів. 8-річний шахіст Андрій Матвійчук представлятиме область на Чемпіонаті України. Детальніше – у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Переяславській громаді відбулась Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Хто переміг – читайте за посиланням.

Exit mobile version