У Переяславі готують до відкриття «Містечко незламності»: міський голова розповів що в ньому буде

Днями Переяславська громада отримала модульні будиночки для розгортання «Містечка незламності» що буде працювати у випадку тривалого відключення електроенергії. Наявність автономного енергопостачання, тепла, води, зв’язку, дитячої кімнати, медпункту та пункту поліції – ось перелік усього, що  там з’явиться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Вячеслав Саулко.

Повідомляється, що цей важливий проєкт відбувається завдяки Європейському Союзу, Шведській урядовій агенції MSB та народному депутату Дмитру Соломчука.  

«Усе це навряд чи вдалося б без друзів і партнерів нашої громади – голови Бориспільської РВА Руслана Дяченка, народних депутатів Сергія Буніна та Максима Павлюка. Також, хочу подякувати 137 батальйону ТРО на чолі з Олександром Аленьковим, першому відділу бориспільського РТЦК та СП з Андрієм Кононом та працівникам міської ради. Щиро вдячні їм за співпрацю!» – написав Вячеслав Володимирович.

Міський голова додав, що влада вірить в найкраще, але готується до найгіршого і наголодує, що до всього готові.

Кількома днями раніше наш сайт вже розповідав про те, що група з Переяслава проходить навчання з будівництва модульних будиночків.

Exit mobile version