У Переяславі пограбували волонтерський штаб – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

У Переяславській громаді за минулу добу сталось чимало подій. Зокрема, у місті було пограбовано волонтерський штаб. Proslav зібрав традиційний дайджест подій, які стались на Переяславщині за минулу добу.

У Переяславі пограбували волонтерський штаб – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Погрози фізичної розправи від колишнього чоловіка

Заявниця повідомила правоохоронцям про те, що 1 травня о 07:51 до неї прийшов колишній чоловік у стані алкогольного сп’яніння та погрожує фізичною розправою їй та її теперішньому чоловіку.

Крадіжка у волонтерському штабі

О 09:22 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Дніпра сталась крадіжка. За словами заявника, викрали продукти у волонтерському штабі. Зловмисники пошкодили вікна та замки. Подія трапилась вночі з 1 на 2 травня. У потерпілого є підозрювані.

Повідомлення з погрозами фізичної розправи

Житель села Пристроми повідомив, що йому надійшло СМС-повідомлення зі словами фізичної розправи та погрозами вбити заявника та його сім’ю. Чоловік має підозрюваного.

Шахрайство

У соціальній мережі Instagram заявниця побачила допис про те, що її знайома просить допомоги коштами для лікування своєї сестри після ДТП. Після цього жінка надіслала гроші у розмірі 1000 грн. Пізніше з’ясувалось, що це були шахраї, які зламали акаунт знайомої.

Невідомі випилювали ліс

Староста села Велика Каратуль повідомила правоохоронцям про те, що невідомі особи випилювали ліс в урочищі Срібне.

Шахрайство

1 травня о 14:22 надійшла заява до районного управління поліції про те, що у Києві невідомий чоловік, який супроводжував заявника до УДМСЦВВ зняв кошти з банківської карти чоловіка у розмірі 19 835 грн.

Виявлення снаряду часів Другої світової війни

На території Борисівського поля мікрорайону Борисівка під час земельних робіт було виявлено предмет схожий на мінометний снаряд часів Другої світової війни калібром 120 мм. На місце події було викликано ДСНС.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Тим часом невідомі заволоділи коштами у сумі 51 тисяча гривень.

Exit mobile version