У Переяславі попрощалися із загиблим Героєм Андрієм Зінченком: він був одним із перших добровольців нашого краю

25 лютого 2023 року у Переяславі попрощалися із містянином, одним із перших призваних 9 березня 2022 року добровольців у нашому краї, бійця 3-го кулеметного відділення  2-го стрілецького батальйону Андрієм Зінченком. Він загинув 19 лютого 2023 року під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Водяне на Донеччині. 

У Переяславі попрощалися із загиблим Героєм Андрієм Зінченком: він був одним із перших добровольців

За повідомленням кореспондента Proslav віддати шану оборонцю прийшли рідні, військовослужбовці, друзі та жителі громади. Прощалися із полеглим у двох місцях – по дев’ятій на вулиці Космонавтів, по десятій на вулиці Героїв Дніпра 31/5. 

По опівдні у Храмі Воскресіння Христового поряд із пам’ятником воїнам АТО/ООС звершили заупокійну службу. Після того численні рідні і знайомі, побратими полеглого бійця провели його до місця останнього земного спочинку. Андрій Зінченко знайшов його на Заальтицькому кладовищі міста, де відбулося громадське прощання.

В останню путь проводили загиблого зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Він боровся, як Герой та загинув як Герой. Гідний син нашої землі до кінця залишився вірним своїй Батьківщині.

Proslav висловлює щирі співчуття близьким загиблого Героя. Вічна пам’ять!

Exit mobile version